Eerste clubwedstrijd gereden

In Algemeen, Jeugdby wvavanti

Na de druk bezochte eerste training afgelopen dinsdag, waar meteen ook al vijf nieuwe kinderen kwamen voor een proeftraining, werd donderdagavond het eerste clubwedstrijdje voor de jeugd gereden.

Jammer dat de twee renners van categorie 1/2 toen zij finishten net ingehaald werden door een groepje oudere renners, waardoor de sprint tussen de twee jongste renners niet helemaal uit de verf kwam. Uiteindelijk kwam Daniël Westmaas in de groep net iets eerder over de streep dan Zhara Möllers.

In categorie 3/4 reed Duco in de vierde ronde weg. Junior de Blois probeerde het wel, maar kon hem echt volgen, daarmee waren de eerst twee in de uitslag bekend. Daarachter sprintte Damian van der Burgh naar de derde plek.

Ook in de wedstrijd van categorie 5, 6 & 7 werden de verhoudingen al snel duidelijk. Al in de eerste ronde gingen Youp en Thijs op de pedalen staan, waarmee ze meteen de groep van 11 (!) renners helemaal uit elkaar reden.

Sietse zette in zijn eentje de achtervolging in, maar kwam nooit bij de koplopers.

Thijs won de sprint om de eerste plek.

Volgende clubwedstrijdje volgende week donderdag, start 18.15 uur.

Uitslag op: https://results.sporthive.com/events/PC1371707/races/4306963