Klimtraining !!

In Algemeen, Jeugdby wvavanti

Na het succes van vorig jaar is het op zaterdag 3 juni 2017 weer zover! Dan gaan we met zoveel mogelijk jeugdleden (en ouders?) naar de Utrechtse Heuvelrug om daar een training te doen met wat mooie klimmetjes voor het betere klimwerk en voor sommigen om de laatste puntjes op de i te zetten voor hun NK. De route wordt natuurlijk aangepast op een ieders niveau, met enkelen gaan we ook het NK rondje verkennen en voor iedereen sluiten we af met een heuse klimtijdrit van bijna 1 km (zoals deze ook in het programma van de Tour de Junior in Achterveld zit)!!

 

 

 

Aanmelden kan tot 30 mei (renners , ouders, chauffeurs, begeleiders, trainers) en is belangrijk i.v.m. het regelen van het vervoer en andere dingetjes, bij Marcel Huizer: m.huizer@casema.nl

 

Zie hier het verslag, foto’s en een filmpje van vorig jaar.

Marcel Huizer