Driedaagse van Gouda

In Algemeen, Amateurs/Sportklasse, Elite/Beloften, Nieuwelingen/Juniorenby wvavanti

GRTC Excelsior organiseert 15 t/m 17 augustus de Driedaagse van Gouda.

 

Er wordt gestreden in een A- en een B-klasse. Deze wedstrijden staan open voor KNWU renners van alle verenigingen, we nodigen daarom ook de renners van WV Avanti van harte uit om na de zomervakantie de vorm eens goed te komen testen in Gouda.

 

Het inschrijfgeld bedraagt 2 euro per wedstrijd en er is een een fraai prijzenschema voor de top 10 van het klassement over drie dagen. Renners komen in aanmerking voor dit klassement indien ze deelnemen aan de finale avond op 17 augustus en minimaal één andere wedstrijd rijden op 15 of 16 augustus.

 

De wedstrijden worden verreden op het clubparkoers van GRTC Excelsior, Kale Jonkerpad 3 te Gouda en starten elke avond om 19:15 uur.
Nadere informatie volgt op de website van GRTC Excelsior en op facebook.

 

Met vriendelijke groet,

 

Rennerscommissie
GRTC Excelsior