Crosstraining

In Algemeen, Amateurs/Sportklasse, Nieuwelingen/Juniorenby wvavanti

Aanstaande dinsdag 5 september gaan we starten met de crosstraining. Op verzoek van enkele renners beginnen we dit jaar eerder met de cross training. De eerste trainingen staan in het teken van de techniek. Ivm de wegactiviteiten op het clubparcours zullen we starten op een alternatieve locatie: de t-steiger bij de dagcamping, parkeren kan vlakbij op de parkeerplaats bij de voormalige wiebel biebel. Start training om 19:00! Vanaf dinsdag 3 oktober verplaatsen we de training naar het Avanti parcours en gaan we verder met de bloktrainingen.

 

Meetrainen is gratis voor leden van WV Avanti. Indien je niet lid bent en toch zou willen meetrainen dan vragen wij hier een bijdrage van €10 voor. Je kunt dan het hele winterseizoen meetrainen. Weet je nog niet zeker of je mee wilt trainen dan kun je altijd 1 gratis proeftraining meedoen.

 

Wij hopen op een enthousiaste opkomst en hebben er weer veel zin in!

 

Bij vragen kunnen jullie mailen: bart_rietveld@hotmail.com

 

Groeten,

 

Bart Rietveld en Wouter Hoogervorst