11 november veldritwedstrijd voor de regiocompetitie veldrijden Zuid-Holland

In Algemeen, Amateurs/Sportklasse, Elite/Beloften, Nieuwelingen/Juniorenby wvavanti

De eerste wedstrijden voor de Regiocompetitie veldrijden Zuid-Holland zijn verreden en op zaterdag 11 november zal er bij WV Avanti een veldritwedstrijd worden verreden die meetelt voor de Regiocompetitie Veldrijden Zuid-Holland.

 

Er zal in drie categorieën worden gestart:

Categorie A:

Alle renners van 17 jaar en ouder tot en met 39 jaar + Nieuwelingen die per 1 oktober Junior worden of zijn geworden. Waarbij leeftijd op licentie bij start competitie bepalend is. Uitsluitend veldritfiets, wielmaat conform het KNWU reglement, mountainbike toegestaan

 

Categorie B:

Alle renners van 40 jaar en ouder + Nieuwelingen + alle renners uit Cat. 7 van 14 jaar die per 1 oktober Nieuweling worden of zijn geworden. Waarbij leeftijd op licentie bij start competitie bepalend is. Uitsluitend veldritfiets, wielmaat conform het KNWU reglement

 

Categorie D:

Alle Vrouwen, Nieuweling meisjes en Junior dames en + alle meisjes uit Cat. 7 van 14 jaar, die per 1 oktober Nieuweling Meisje worden of zijn geworden. Waarbij leeftijd op licentie bij start competitie bepalend is. Fiets naar keuze, wielmaat conform het KNWU reglement, mountainbike toegestaan.

 

Inschrijven

Het inschrijven kan vanaf een uur voor de start van de categorie tot een kwartier voor de start van de betreffende categorie.

 

De kosten zijn 2 euro per persoon, gelieve gepast te betalen.

 

Starttijden

12:00 uur voor categorie B, duur wedstrijd 40 minuten
12:01 uur voor categorie D, duur wedstrijd 40 minuten
13:00 uur voor categorie A, duur wedstrijd 50 minuten

 

Voor meer informatie over de regiocompetitie veldrijden Zuid-Holland, de kalender, het reglement etc. kan je kijken op www.veldrijden.com