Trainen op het parcours

In Algemeen, Amateurs/Sportklasse, Elite/Beloften, Nieuwelingen/Junioren by wvavanti

Tijdens de najaarsvergadering bleek dat er behoefte was om in de winter op het parcours te trainen. Omdat tot begin januari de crossers gebruik maken van de accommodatie en het parcours, kon de duurtraining nog niet van start gaan. Vanaf zondag 7 januari start de ‘wintercompetitie’ en is daarna kan ons wielerparcours weer gebruikt worden om te fietsen.

 

Daarom starten we vanaf donderdag 11 januari met de duurtrainingen. Het is de bedoeling om met elkaar een duurtraining van een uur af te werken. Het is beslist geen wedstrijd. We starten vanaf 19.30. Om 19.15 verzamelen in het clubhuis voor een korte bespreking. De training staat open voor leden en niet-leden.

 

Vanaf 8 februari start de interval training waar senioren, junioren en nieuwelingen aan deel kunnen nemen. Deze training staat alleen open voor leden. Hou de website in de gaten voor nadere informatie.