Gezellige afsluiting crossseizoen

In Algemeen, Amateurs/Sportklasse, Elite/Beloften, Jeugd, Nieuwelingen/Juniorenby wvavanti

Afgelopen zondag werd het crossseizoen afgesloten met een koppelcross. Trainers Bart en Wouter hadden al tijdens de wedstrijd van de wintercompetitie een parcours uitgezet.
Tegen half 2 stonden 11 koppels klaar om te vertrekken.
Marissa en Gert Jan hadden een goede start en reden meteen op de eerste plek. Dat bleef echter niet zo. Na een paar ronden namen Peter en Richard de koppositie over. Zij hielden dit tot het einde vol en werden daarmee – voor Marissa en Gert Jan – winnaars van de wisselbeker. Roxanne en Tim reden vanaf het begin op derde plek en dat bleef zo, waarmee zij als derde het podium vol maakten.

 

De strijd om de koppelcrossbeker voor jeugdkoppels, bestaande uit twee jeugdrenners, werd gewonnen door Quin en Raf de Groot, voor Stein en Duco en Olivier en Thijmen. Robin en Maxime legden beslag op de vierde plaats.

 

De krachtsverschillen tussen de koppels waren groot, maar zowel deelnemers als publiek genoten van de strijd.
De enigen die af en toe wat “moeilijk” keken waren “gelegenheids-juryleden”, Kim en Wouter. Het was niet altijd even makkelijk alles goed bij te houden, maar uiteindelijk kregen zij de uitslag wel op papier.

 

De uitslag:

  1. Peter Rademaker & Richard  
  2. Marissa Baks & Gert Jan Hollem  
  3. Tim Takken & Roxanne Takken  
  4. Quin de Groot & Raf de Groot (jeugd – 1)
  5. Frank de Jong & Bert  
  6. Stein Bocxe & Duco van der Zwart (jeugd – 2)
  7. Bart Rietveld & Henrieke Rietveld  
  8. Olivier Westerveld & Thijmen de Jong (jeugd – 3)
  9. Robin Habermehl & Maxime Takken (jeugd – 4
10. Teun Hoogenboom & Roel Hoogenboom  
11. Niels Poot & Jeroen Poot  

 

Na afloop werd in het clubhuis nog iets gedronken en geknabbeld en werden de bekers uitgereikt.
Rest ons natuurlijk om Bart en Wouter heel erg te bedanken voor de trainingen en de (hulp bij de) organisatie van de wedstrijden.

Ook Leen van Klaveren en Piet van Deuren hebben met het uitzetten en bijhouden van de parcoursen voor de trainingen en de verschillende wedstrijden een flinke steen bijgedragen aan onze crossactiviteiten, waarvoor een bedankje hier zeker op zijn plaats is.