Oproep voor vrijwilligers bij de 20 van Alphen

In Algemeenby wvavanti

De voorbereidingen voor de 53ste editie van de 20 van Alphen, Dé Openingsklassieker, vorderen gestaag. Voor zondag 4 maart zijn wij nog op zoek naar vrijwilligers voor het parcours (vlaggers, drankposten e.d.). Om dit mooie evenement in het Groene Hart een succes te laten zijn, zoeken wij totaal zo’n 350 vrijwilligers.

 

De vrijwilligers krijgen een luxe lunchpakket, een mooi jack en een borrel na afloop in het Castellum.

 

Voorafgaand aan het evenement organiseren wij voor enkele functies een informatieavond waar uitgelegd wordt wat wij van onze vrijwilligers verwachten, krijgen ze instructies mee en kunnen ze vragen stellen. Deze informatieavond zal op 22 februari plaatsvinden.

 

Ook is het mogelijk om een kleine vergoeding van €50,- voor een team te verdienen als zij zich met minimaal 10 personen aanmelden. Minimale leeftijd is 14 jaar.

 

Vrijwilligers kunnen zich heel eenvoudig opgeven via onze site: 20vanAlphen.nl óf door een mail te sturen naar vrijwilligers@20vanAlphen.nl