Open Kampioenschap van het Groene Hart

In Algemeen, Amateurs/Sportklasse, Elite/Beloften, Nieuwelingen/Junioren by wvavanti

Zondag 25 februari organiseert GRTC Excelsior voor de vierde keer het Open Kampioenschap van het Groene Hart. Deze traditionele opening van het wegseizoen staat open voor alle wedstrijdcategorieën vanaf de nieuwelingen:

  • Om 11 uur starten de nieuweling-meisjes, junior-dames, dames, nieuwelingen, sportklasse, 40+ en basisleden.
  • Om 12:30 vertrekken de junioren, beloften, elite en amateurs.

Voor elke categorie is er een eigen prijzenschema, ook voor de nieuweling-meisjes en de junior-dames. Meer informatie en het laatste nieuws staat op de website (van GRTC Excelsior) en op Facebook(van GRTC Excelsior). Mochten onverhoopt de weergoden roet in het eten gooien en er ligt een dik pak sneeuw, dan zullen de renners ook via deze kanalen geïnformeerd worden over een eventuele afgelasting.