Donderdag 22 maart – 20.30 uur – Algemene Ledenvergadering

In Algemeen, Amateurs/Sportklasse, Elite/Beloften, Jeugd, Nieuwelingen/Junioren by wvavanti

Het bestuur van W.V. Avanti nodigt hierbij alle leden uit voor de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering, die zal worden gehouden op donderdag 22 maart 2018 in de kantine van ons clubhuis. De aanvang van de vergadering is 20.30 uur.

 

Na afloop van de Algemene Ledenvergadering zal er door inspanningsfysioloog Dr Tim Takken iets worden verteld over Slimmer Trainen.

 

Slimmer Trainen!

 

Bij alle sporten is training belangrijk. Maar doe je wel het juiste om al je talenten te benutten en je zelf optimaal te ontwikkelen als wielrenner? In deze lezing zal inspanningsfysioloog Dr Tim Takken ingaan op training voor zowel jeugdwielrenners als voor volwassenen. Ook zal er voldoende tijd zijn om de vragen te stellen die je altijd al aan een inspanningsfysioloog had willen vragen.

 

Het bestuur van WV Avanti hoop op een grote opkomst en een goede vergadering.

 

Tot donderdag 22 maart 2018.

 

Bestuur WV Avanti