Start clubcompetities

In Algemeen by wvavanti

Inmiddels zijn de trainingswestrijden voorbij en hebben we ook de Rijn- en Bollenstreekcompetitie dit weekend afgesloten bij LRTV Swift te Leiden. Ook zijn de eerste KNWU wedstrijden verreden door de renners en rensters.

 

Het weer wordt ook steeds beter en de klok is een uur vooruit gegaan dus het blijft weer langer licht. Dus kunnen we ook weer ‘s avonds op het parcours gaan koersen. Aanstaande donderdag 29 maart start daarom de eerste Donderdagavond competitie om 19:15 uur.
Meer informatie over de donderdagavondcompetitie kan je hier vinden.

 

Op zondag 1 april starten we weer met de zondagochtendcompetitie. De start is om 10:00 uur.
Meer informatie over de zondagochtendcompetitie kan je hier vinden.

 

Om de inschrijving sneller te kunnen laten verlopen wordt sinds dit jaar gewerkt met een scanner, daarom verzoeken wij alle deelnemers om zijn of haar licentie of basislidmaatschap mee te nemen zodat deze tijdens de inschrijving gescand kan worden!

 

Voor beide competities geldt dat schijfremmen niet zijn toegestaan!