EHBO info avond

In Algemeenby wvavanti

Op dinsdag 1 mei 2018 om 19:30 uur organiseert WV Avanti een EHBO info avond. Hierin wordt ingegaan op de behandeling van de meest voorkomende letsels bij wielrennen. Denk hierbij aan: Hersenletsel, wondzorg, kneuzingen/ breuken, onderkoeling etc. Het grootste gedeelte zal bestaan uit theorie. Mocht er behoefte zijn aan praktijk kan dit altijd mee genomen worden.

 

De info avond zal worden gegeven door Nick van Diest. Nick is 3e jaar student verpleegkunde. Hij heeft ervaring opgebouwd door 3 jaar werken in de thuiszorg, driekwart jaar op de maag/darm/lever en long ziekte in het Leids Universitair Medisch Centrum. Daarnaast heeft Nick 2 jaar de medische begeleiding gedaan van de Dutch Junior Lions (Nationale team American Footbal). Nick is actief als wielrenner bij ons op de club.

 

De avond zal plaatsvinden in de bestuurskamer van ons clubhuis. Omdat de ruimte hier beperkt is, zullen we hier een maximaal aantal aanwezigen van 12 personen moeten aanhouden. Deelname aan deze avond is gratis, maar bij aanmelden verwachten we wel dat je komt. Mocht je niet komen dan willen we dit voortijdig weten, zodat we iemand anders die op de reservelijst staat dan blij kunnen maken.

 

Opgeven doe je via de volgende link: https://goo.gl/forms/fUxGkoiEhOF4Az7G2

 

Gregor van der Zwart
WV Avanti