Klimtraining!

In Algemeen, Jeugd, Nieuwelingen/Juniorenby wvavanti

Klimtraining !!

 

Na het succes van afgelopen jaren is het op zaterdag 7 juli 2018 weer zover! Dan gaan we met zoveel mogelijk jeugdleden en nieuwelingen (en ouders) naar de Utrechtse Heuvelrug om daar een training te doen met wat mooie klimmetjes voor het betere klimwerk. De route wordt natuurlijk aangepast op een ieders niveau en voor iedereen sluiten we af met een heuse klimtijdrit van bijna 1 km (zoals deze ook in het programma van de Tour de Junior in Achterveld zit)!

 

Aanmelden kan t/m 30 juni (renners , ouders, chauffeurs, begeleiders, trainers, nieuwelingen) en is belangrijk i.v.m. het regelen van het vervoer en andere dingetjes, bij Marcel Huizer: m.huizer@casema.nl

 

Zie hier het verslag van vorig jaar.

 

Marcel Huizer