Afsluiting voorjaarscompetitie

In Algemeen, Jeugdby wvavanti

Vanaf eind april werd door de jeugd elke donderdagavond de voorjaarscompetitie gereden. Er werden “gewone” wedstrijden gereden, een koppeltijdrit en een puntenkoers.  Met name de wedstrijden waar de nieuwelingen op kop reden met de opdracht elke ronde de snelheid met één of twee kilometer per uur op te schroeven en de puntenkoers betekenden stevige trainingen voor onze jeugdrenners. Voor de nieuwkomers was het een eerste kennismaking met het rijden van een wedstrijd.

 

De laatste wedstrijd was op 28 juni, waarna het klassement kon worden opgemaakt.
Op dinsdag 3 juli werden de prijzen uitgereikt.

 

Inmiddels zijn we gestart met de zomercompetitie. Alle jeugdleden kunnen hieraan mee doen. Meer informatie op: https://www.wvavanti.nl/donderdagavondcompetitie-jeugd/

 

Alle klassementen: