Meedenkavond WV Avanti 14 september 2018

In Algemeen, Amateurs/Sportklasse, Elite/Beloften, Jeugd, Nieuwelingen/Juniorenby wvavanti

De wereld om ons heen verandert in een snel tempo. Zo ook binnen het wielrennen. Voor de clubs is het een uitdaging om renners te behouden. Ook  WV Avanti maakt voor de komende jaren plannen om voor de renners een aantrekkelijke vereniging te blijven.

 

Het bestuur heeft hiervoor een opzet gemaakt met verschillende plannen en ideeën.
Graag willen we deze opzet op vrijdag avond 14 september 2018 vanaf 19:30 uur delen met de (ouders van) leden van WV Avanti waarbij we graag jullie ideeën en aanvullingen horen, zodat we ook in de toekomst met WV Avanti een mooie toekomst tegemoet gaan.

 

We hopen zoveel mogelijk enthousiaste leden te zien op deze avond.

 

Bestuur WV Avanti