Start cyclocrosstrainingen

In Algemeen, Amateurs/Sportklasse, Elite/Beloften, Jeugd, Nieuwelingen/Junioren by wvavanti

Met ingang van dinsdag 9 oktober is er weer elke dinsdagavond om 19.00 uur een cyclocrosstraining, zowel voor de jeugd als voor de nieuwelingen en ouder. Je kunt aan deze trainingen meedoen op een veldrijfiets of MTB

  • Jeugd:
    Trainingen o.l.v. Maarten Keijzer en Tim Takken op dinsdag (start 19.00 uur) voor alle jeugdleden en op donderdag (start 19.00 uur) voor wedstrijdrijders (SwABo, MCC en/of KNWU-wedstrijden).
    Er wordt in het veld getraind t/m donderdag 24 januari. (Op zaterdag 26 januari wordt het NK voor de jeugd gereden in Helmond.)Voor jeugdleden die geen eigen veldrijfiets of MTB hebben is er een beperkt aantal fietsen te huur, neem hiervoor – voor zover je dat nog niet gedaan hebt – contact op met Marcel Bon (jeugd@wvavanti.nl).
  • Nieuwelingen en ouder:
    Trainingen o.l.v. Peter Rademaker, Johan Boerefijn en Gert-Jan Hollem op dinsdag van 19.00 – 20.30 uur. Soms zal er ook een korte wedstrijd worden georganiseerd.
    Op donderdag is er vanaf 19.00 uur een vrije training. Wel even overleggen met de jeugdtrainers over gebruik van het parcours.

Mee trainen is gratis voor leden van WV Avanti.
Niet-leden die in het bezit zijn van een basis-lidmaatschap van de KNWU kunnen het hele crossseizoen mee trainen tegen betaling van € 10,- voor jeugd t/m 14 jaar en € 20,- voor 15-jarigen en ouder. Weet je nog niet zeker of je mee wilt trainen dan kun je altijd 1 gratis proeftraining meedoen.

Zet alvast in je agenda:
Zondag 23 december clubkampioenschap

Meer informatie over (niet-KNWU)-wedstrijden volgt nog.