Girlpower in Hoogeveen!

In Algemeen, Jeugdby wvavanti

Vandaag werd de eer “hoog” gehouden door de WV Avanti meiden in Hoogeveen! Demi Keijzer, Maxime en Roxanne Takken stonden aan het vertrek in hun categorie! In categorie 2 waren het Demi en Maxime die het geel vertegenwoordigden. Demi snelde op dit zeer technisch moeilijke parcours naar een knappe 5e plek bij de meisjes. De strijd om de vierde plek verloor ze nipt maar vocht tot aan de streep! Maxime, die vandaag haar eerste KNWU cross reed werd 9e meisje en mag ook trots zijn op haar eerste “grote” optreden in de KNWU cross. Vooral de lastige afdalingen vond ze erg leuk!

 

Na de pauze was het de beurt aan Roxanne in categorie 5. Bij het inrijden had ze al snel gezien dat dit niet haar parcours was. Maar bij de warming-up ging het steeds beter en met wat aanwijzingen van de crosstrainers, Tim en Maarten, ging ze steeds soepeler over het parcours. Dat resulteerde in een knappe derde podiumplek bij de meisjes. Ook voor Roxanne was het de vuurdoop bij de KNWU crossen!

 

Alle drie de meiden zetten de goede reeks van de weg voort in het veld! Op naar de volgende cross!