Start clubcompetities

In Algemeenby wvavanti

Inmiddels zijn de trainingswedstrijden voorbij en hebben we ook de Rijn- en Bollenstreekcompetitie dit weekend afgesloten bij RTV de Bollenstreek te Lisse. Ook zijn de eerste KNWU wedstrijden verreden door de renners en rensters.

 

Het weer wordt ook steeds beter en de klok gaat dit weekend een uur vooruit dus zal het langer licht blijven. Dus kunnen we ook weer ’s avonds op het parcours gaan koersen. Donderdag 4 april start daarom de eerste Donderdagavond competitie om 19:15 uur.
Meer informatie over de donderdagavondcompetitie kan je hier vinden.

 

Op zondag 31 maart starten we weer met de zondagochtendcompetitie. De start is om 10:00 uur.
Meer informatie over de zondagochtendcompetitie kan je hier vinden.

 

Om de inschrijving sneller te kunnen laten verlopen werken we ook dit jaar met een scanner, daarom verzoeken wij alle deelnemers om zijn of haar licentie of basislidmaatschap mee te nemen zodat deze tijdens de inschrijving gescand kan worden!