Ere-ronde voor prijsrijders NK jeugdwielrennen

In Algemeen, Jeugdby wvavanti

Dinsdagavond werden alle Avanti-jeugdrenners die afgelopen zaterdag bij de eerste tien finishten bij het NK in Ameide nog eens in het zonnetje gezet. Quinty Keijzer (Nederlands Kampioen cat. 1-meisjes), Roxanne Takken (derde cat. 5-meisjes), Ingmar van den Bosch, (vierde cat. 7-jongens) en Daan Baak (vijfde cat. 1-jongens) mochten plaats nemen in de Fiat 500-cabrio om een ere-rondje over het parcours te rijden en alle andere jeugdrenners fietsten daar achteraan.

 

Daarna was het tijd voor de geplande Tour-for-Life-mini. Met z’n allen hielpen we – door sponsors te zoeken en zoveel mogelijk rondjes te rijden – Rob, Marise en Floris aan sponsorgeld voor hun Tour for Life in augustus. Totaal zijn er 1063 rondjes (bijna 1600 km) weggetrapt.
Alle renners ontzettend bedankt voor jullie inzet en alle trainers en ouders voor het “gangmaken”, supporteren en motiveren.