Zomer prestaties

In Algemeenby wvavanti

Tijdens de zomer van 2019 werden de temperatuurrecord verbroken en niet elk lid kon hiervan lekker op het strand of aan het zwembad van genieten, want deze zomer werd er door de renners en rensters aan veel wedstrijden meegedaan met hieronder enkele resultaten.

 

Daan Kool
Op het EK Baanwielrennen behaalde Daan Kool vier medailles en van 14 tot 18 augustus zal Daan alle sprintonderdelen rijden tijdens het WK Baanwielrennen voor Junioren te Frankfurt. Over de prestaties van Daan stonden de volgende stukjes in de krant.

 

Youp de Vos
In de Tour de Junior reed Youp de gehele Tour de Junior erg sterk tijdens alle wedstrijden. Hierdoor pakte Youp de eindoverwinning in de Tour de Junior en mag de gele leiderstrui mee naar huis nemen.
Daarnaast reed Youp ook een zeer attente wedstrijd in Chaam en hierdoor pakte hij de 1e plek in deze na tourcriterium te Chaam.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sietse Kool
Tijdens de klassieker van de European Junior Cycling Tour Assen reed Sietse bijna een minuut weg tezamen met Lucas Averesch. Helaas moest Sietse genoeg nemen met een tweede plek en was Lucas Averesch net te sterk in de sprint.