Start cyclocrosstrainingen

In Algemeen, Amateurs/Sportklasse, Elite/Beloften, Jeugd, Nieuwelingen/Juniorenby wvavanti

Met ingang van dinsdag 24 september is er weer elke dinsdagavond om 19.00 uur een cyclocrosstraining, voor de nieuwelingen en ouder. De cyclocrosstrainingen voor de Jeugd starten op 8 oktober. Je kunt aan deze trainingen meedoen op een veldrijfiets of MTB

  • Jeugd: LET OP Jeugd start op 8 oktober
    Trainingen op dinsdag (start 19.00 uur) voor alle jeugdleden en op donderdag (start 19.00 uur) voor wedstrijdrijders (SwABo, MCC en/of KNWU-wedstrijden).
    Er wordt in het veld getraind t/m donderdag 23 januari. (Op zaterdag 25 januari wordt het NK voor de jeugd gereden in Moergestel.) Voor jeugdleden die geen eigen veldrijfiets of MTB hebben is er een beperkt aantal fietsen te huur, neem hiervoor – voor zover je dat nog niet gedaan hebt – contact op met Marcel Bon (jeugd@wvavanti.nl).
  • Nieuwelingen en ouder:
    Trainingen o.l.v. Peter Rademaker, Johan Boerefijn en Gert-Jan Hollem op dinsdag van 19.00 – 20.30 uur. Soms zal er ook een korte wedstrijd worden georganiseerd.
    Op donderdag is er vanaf 19.00 uur een vrije training. Wel even overleggen met de jeugdtrainers over gebruik van het parcours.

Mee trainen is gratis voor leden van WV Avanti.
Niet-leden die in het bezit zijn van een basis-lidmaatschap van de KNWU kunnen het hele crossseizoen mee trainen tegen betaling van € 10,- voor jeugd t/m 14 jaar en € 20,- voor 15-jarigen en ouder. Weet je nog niet zeker of je mee wilt trainen dan kun je altijd 1 gratis proeftraining meedoen.

Zet alvast in je agenda:
Zondag XX december clubkampioenschap

Meer informatie over (niet-KNWU)-wedstrijden volgt nog.