Aanbieding Bezemer Fitness

In Algemeenby wvavanti

Beste Fietser,


Voor veel wielrenners is het een prachtig seizoen geweest om buiten te fietsen. Toch nadert de periode om minder in de buitenlucht actief op de fiets te zitten. Wel is het van belang om de fiets-fitheid voor het komende wielerseizoen op peil te houden. Bij Bezemer Fitness bieden we u die mogelijkheid met ons Winter Cycling abonnement.


Bezemer Fitness heeft dit jaar geïnvesteerd in Stages Indoor Cycling. Stages is een concept waarin je traint met een wattagemeter die real-time data weergeeft van de energie die je levert, iedereen fietst op zijn eigen niveau en kan op verschillende manieren progressie analyseren. www.stagesindoorcycling.com


Procedure: Je komt in de les, koppelt simpel je gegevens aan een fiets, op een groot scherm zie je de inspanning die je levert, de instructeur geeft je trainingsdoelen (die zijn op eigen niveau) en naderhand ontvang je een mail met je resultaten. Stages is toegankelijk voor iedereen van beginnende fietsers tot profs. Ben jij klaar voor deze nieuwe uitdaging?


Naast de Indoor Cycling lessen die we per week geven, heb je ook de mogelijkheid om extra je benen, rug of core stabiliteit te trainen.


Je bent welkom in de fitness of in alle andere groepslessen, zoals bijvoorbeeld: Body Pump, Cross Bezemer Boxing, HIIT, Pilates, Aerial Yoga en nog veel meer.


In de fitness zullen wij samen met jou een gericht trainingsschema opstellen, zodat je nog sterker aan het nieuwe seizoen begint.


Het rooster kun je vinden op https://bezemerfitness.nl/rooster/


Speciale aanbieding!


In de periode van oktober 2019 tot en met maart 2020.


5 maanden onbeperkt Winter Cycling voor €160 of betaal voor maandelijks opzegbaar €38.95


Heb je vragen en/of opmerkingen, mail dan naar thijs@bezemerfitness.nl


We hopen je binnenkort te mogen begroeten op onze vestiging.


Met sportieve groet,


Thijs Bezemer

Bezemer Fitness

Hooftstraat 187

2406 GH Alphen aan den Rijn

0172-533837