Trainen op het parcours

In Algemeen, Amateurs/Sportklasse, Elite/Beloften, Nieuwelingen/Juniorenby wvavanti

Door verschillende leden is aangegeven dat er behoefte was om in de winter op het parcours te trainen.


Daarom starten we vanaf woensdag 5 februari met de duurtrainingen t/m 18 maart. Het is de bedoeling om met elkaar een duurtraining van ongeveer een uur af te werken. Het is beslist geen wedstrijd. We starten vanaf 19.15 uur en het parcours is open tot 20.30 uur. Tijdens deze training zal het clubhuis niet open zijn. De training staat open voor leden en niet-leden.


Vanaf 20 februari t/m 26 maart is de interval training elke donderdagavond waar senioren, junioren en nieuwelingen aan deel kunnen nemen. Deze training staat alleen open voor leden. Hou de website in de gaten voor nadere informatie.