Ploegenvoorstelling SwABo

In Algemeen, Elite/Beloftenby wvavanti

Afgelopen donderdag was de ploeg presentatie van het Swabo herenteam in het AW gebouw te Hillegom. De AW-groep zal ook dit jaar het team weer financieel ondersteunen. De AW-groep timmert flink aan de weg. Het bedrijf is actief op verschillende onderdelen. Van infrastructuur tot grondstoffen.  Dw AW groep stelt zich ten doel om zo duurzaam mogelijk te werken. De leiding van het bedrijf daagde de wielerploeg uit om het wielrennen te verduurzamen.


Klik hier voor een link naar de website van de AW-groep.


Floris-jan van den Berge, Roy Hoogendoorn, Tom Wijfje en Chris Zwanenburg rijden namens Avanti in de Swabo samenwerkingsploeg. Het team rijdt dit jaar de clubcompetitie en heeft zich het doel gesteld om top 8 te rijden. De ploeg heeft ten opzichte van vorig jaar meer ervaring en een sportieve stap moet dus goed mogelijk zijn. Als de beperkte politie inzet en het Coronavirus geen roet in het eten gooien zijn de mannen naast de clubcompetitie ook actief bij allerlei open wedstrijden in Nederland en België.


We wensen de mannen in 2020 veel succes!