Licentie aanvraag 2021

In Algemeen, Amateurs/Sportklasse, Elite/Beloften, Jeugd, Nieuwelingen/Juniorenby wvavanti

Vanaf dinsdag 1 december 2020 is het mogelijk om je wedstrijd/kaderlicentie 2021 aan te vragen bij de KNWU.
Op https://www.knwu.nl/kenniscentrum/renner/licentie-aanvragen staat vermeld welke stappen er doorlopen dienen te worden bij het aanvragen van een wedstrijd/kaderlicentie 2021.


De looptijd van een licentie is 1 kalenderjaar: van 1 januari tot en met 31 december van dat jaar. De oude licentie van 2020 vervalt derhalve per 1 januari 2021.


Door de penningmeester dienen de licentieaanvragen goedgekeurd te worden, waarna de KNWU de licenties voor 2021 zag versturen.


Nieuw dit jaar is de startlicentie.

Voorheen had elk lid van WV Avanti een basislidmaatschap, waarmee gestart kon worden bij clubactiviteiten en bij clubwedstrijden. Vanaf 1 januari 2021 is dit basislidmaatschap niet meer geldig en heeft ieder lid van WV Avanti een lidmaatschap bij de KNWU.


Voor de club/interclubwedstrijden dient door het lid zelf een startlicentie aangeschaft te worden bij de KNWU. Zonder een startlicentie kan niet worden deelgenomen aan clubwedstrijden en interclubwedstrijden.


De kosten van een lidmaatschap KNWU zitten wel in de jaarlijkse contributie WV Avanti verwerkt.


De kosten van een startlicentie zitten niet in de jaarlijkse contributie WV Avanti verwerkt.


Voor meer informatie omtrent de startlicentie wordt verwezen naar:

https://www.knwu.nl/lid-worden Op deze site zijn de verschillen zichtbaar tussen een Lidmaatschap, Kaderlicentie, Startlicentie en (Inter)nationale licentiehouder.

https://www.knwu.nl/kenniscentrum/renner/startlicentie Op deze site wordt meer informatie gegeven over de startlicentie en de kosten van deze startlicentie.


Voor vragen en/of meer informatie kan contact opgenomen worden met de penningmeester.