MiniWegWedstrijd

In Algemeen, Jeugdby wvavanti

Na een lange zomervakantie was er op zaterdag 4 september meteen een wedstrijd voor de jeugd(categorie 1-7). Het is een lekker temperatuurtje als de renners gaan rijden.


Bij categorie 1 (4 rondes) werd WV Avanti vertegenwoordigd door Karlijn van Kesteren en Daan Hagers. Ze hadden allebei een goede start maar helaas ging het te snel voor Karlijn. Daan was in het begin al goed bezig en kon zelfs het gat groter maken tussen de nummer 2. Daan Hagers heeft de wedstrijd gewonnen!! Karlijn werd 7e.


Helaas waren er geen renners van WV Avanti bij categorie 2 (5 rondes). Hopelijk na wat trainen zijn er de volgende keer wel wat renners van  Avanti er bij. Gelukkig waren er wel renners van andere clubs aanwezig. Aan het begin was iedereen bij elkaar, maar na een paar rondes waren de kop lopers te snel voor de andere. Na een spannende eindsprint heeft Simon ten Oever de gouden plak in de pocket.


Deze keer in categorie 3 is Levi van Velzen aan de beurt om te laten zien of hij een gouden medaille kan winnen. Nadat hij na de vorige wedstrijd was gevallen waar hij ook zijn sleutelbeen heeft gebroken, was dit wel een uitdaging. Levi was aan het begin goed bezig maar helaas heeft hij dat niet volgehouden. Hij is uiteindelijk 3e geworden, maar het is nog steeds een hele mooie prestatie!! De winnaar was uiteindelijk Sten Rood.


In categorie 4 waren Tijn en Kevin Bloos aan de beurt om hun best te doen voor WV Avanti. Helaas gingen de andere clubs te snel voor hen. Ze eindigde op de 5e en 6e plaats. De wedstrijd is gewonnen door Bob van Putten.


In categorie 5 werd WV Avanti vertegenwoordigd door Floris Fransen. Helaas waren er maar 3 renners bij Categorie 5. Ze bleven aan het begin goed bij elkaar rijden, maar aan het einde was er een hele spannende sprint. want op maar 0.040 secondes verschil heeft Floris Fransen de wedstrijd gewonnen!!!


Bij de laatste categorieën 6 & 7 werd WV Avanti vertegenwoordigd door Emilie Fransen(in categorie 6). Ze had een hele mooie start. Ze reed mooi mee in het peloton en heeft ook een hele mooie plek behaald. Ze was namelijk 1e! Bij categorie 7 was er een renner die het heel erg goed deed: Bram Jansen. Hij is in de laatste 6 rondes helemaal weggefietst van de peloton en hij is met 1 minuut voorstand! Een hele mooie prestatie.


Tristan de Heij