Informatieavond mbt Hersenletsel bij valpartijen UPDATE

In Algemeen, Amateurs/Sportklasse, Elite/Beloften, Jeugd, Nieuwelingen/Juniorenby wvavanti

In verband met de nieuwe maatregelen met betrekking tot het Corona-Virus is het gehele clubhuis (incl. kantine, kleedkamers, wc, etc.) alleen toegankelijk met een Coronatoegangsbewijs!

Op donderdagavond 25 november is er een informatieavond waarin wordt ingegaan op hersenletsel bij valpartijen. De informatieavond zal starten om 20:00 uur in het clubhuis van WV Avanti en duurt ongeveer een uur, waarbij dit uiteraard ook afhankelijk is van vragen vanuit het publiek.


De informatieavond zal gehouden worden door Nick van Diest. Nick is momenteel werkzaam als Verpleegkunde bij het Leids Universitair Medisch Centrum en is daarnaast oud-avanti lid en wilt graag zijn kennis met ons delen.

Voor aanwezigheid gelieve aan te melden m.b.v. onderstaand formulier.


Wij hopen op veel aanwezigheid!


Bestuur WV Avanti