Woensdagavond 20.00-21.15 Amateur trainingen vanaf 9-maart op Avanti

In Algemeen, Amateurs/Sportklasse, Elite/Beloften, Nieuwelingen/Juniorenby wvavanti

We gaan starten met een nieuwe trainingsavond op Avanti. Hierbij nodigen wij iedereen uit om deel te nemen aan de nieuwe amateurs training op het parcours van Avanti.


Deze training zal van 20.00 tot 21.15 uur iedere woensdag tot en met 23 maart zijn. We starten woensdag 9 maart. In principe is de training bedoeld voor junioren en ouder, maar we sturen niemand weg! Wel is een lidmaatschap van WV Avanti noodzakelijk. Tijdens de trainingen van WV Avanti is het voor leden verplicht om de kleding van WV Avanti te dragen!


Het zal bestaan uit een combinatie van actieve training door ons, afgewisseld met lekker rondjes fietsen op het parcours met een beetje spielerei. Maar vooral gezellig samen trainen. Als je niet gewend bent om diep in een peloton te rijden, kom dan juist! En als je gewoon zin hebt om hard te trainen in het donker op een verlicht parcours, kom ook! 


Het mooie is dat het een rondje is, dus je komt mekaar altijd weer tegen aan het einde. Na de training is het clubhuis open voor een drankje en als douchegelegenheid. 


Zorg wel dat je warme kleren mee hebt voor naar huis en voor verlichting op de fiets. 


Wij hebben er al heel veel zin in, we hopen jullie ook! 


Sportieve groet namens de TC, 

Twan van der Sijs en Elian Lagendijk