Ready 2 Race

In Algemeenby wvavanti

Op zondag 12 juni wordt, in samenwerking met Team Jumbo-Visma, een Ready2Race-wedstrijd op ons  wielerparcours georganiseerd. 


Natuurlijk willen we zoveel mogelijk mensen kennis laten maken met onze mooie vereniging en het wielrennen op een parcours. Dus ken je iemand in de familie, op school, je vrienden, collega’s, buren enzovoort die je in aanraking wilt laten komen met Avanti en het wielrennen ..  geeft dan vooral deze informatie door! En daarnaast het verzoek om ook via je eigen social media-accounts te delen! 


Ready2Race zijn laagdrempelige wielrenwedstrijden en iedereen kan deelnemen op zijn of haar niveau. De Ready2Race Alphen aan den Rijn is voor wielrenners vanaf zestien jaar, die beschikken over een racefiets en regelmatig fietsen, maar die nog nooit aan een wedstrijd hebben deelgenomen. Maar ook renners met ervaring zijn welkom. Er wordt namelijk gereden in verschillende klassen en alle renners worden ingedeeld op ervaring en snelheid. Inschrijven voor de wedstrijd kan via https://ready2race.teamjumbovisma.nl


We nodigen natuurlijk ook al onze eigen leden en renners (vanaf 16) uit om zich in te schrijven en mee te fietsen! Mocht je even niet willen fietsen maar wel tijd hebben om te helpen met parcours-beveiliging, registratie en andere hand en span diensten laat het dan ook even weten! Dat mag via 


ready2race@wvavanti.nl. Langskomen en aanmoedigen van de renners is natuurlijk ook altijd leuk


Om alvast kennis te kunnen maken met WV Avanti en het wielerparcourswielerparkoers zijn er drie gratis open trainingen op dinsdagavond 24 en 31 mei en 7 juni van 19:00 tot 20.30 uur gepland.


Voor eventuele vragen of direct aanmelden voor de trainingenready2race@wvavanti.nl


Alvast dank voor jullie medewerking en we hopen er met elkaar een hele mooie dag van te maken!