Aankondiging Jubileumweekend WV Avanti

In Algemeen, Amateurs/Sportklasse, Elite/Beloften, Jeugd, Nieuwelingen/Juniorenby wvavanti

In 2022 bestaat Wielervereniging Avanti tezamen met Fietstoerclub Avanti 60 jaar!


Dit jubileum zullen wij gaan vieren met een Jubileumweekend op zaterdag 8 en zondag 9 oktober 2022.
Gedurende dit weekend zal bij ons op het wielerparcours te Alphen aan den Rijn langs de N11 op beide dagen, verschillende wedstrijden worden verreden.


Dit zal gaan om KNWU-wedstrijden van jeugd t/m elite/beloften, Dikke Banden Races voor 5 t/m 12 jarige, een derny-wedstrijd(op uitnodiging) en een burgerronde.


Het programma is:

Wij nodigen alle leden uit om zichzelf via de KNWU in te schrijven en op die manier aan de start te staan van deze wedstrijden.
Om deel te kunnen nemen aan deze wedstrijden is het benodigd om een wedstrijdlicentie te hebben, met alleen een startlicentie is het niet mogelijk om deel te nemen aan deze wedstrijden. Wel kan je de startlicentie via het systeem van de KNWU omzetten naar een wedstrijdlicentie.


Mocht je niet willen starten in één van deze wedstrijden dan willen wij je vragen om jezelf aan te melden om als vrijwilliger dit weekend mogelijk te maken. Aanmelden kan via penningmeester@wvavanti.nl, gelieve in deze mail aan te geven of je het gehele weekend beschikbaar bent of dat je 1 van beide dagen kunt helpen.


Wij hopen op veel inschrijvingen vanuit onze eigen vereniging, zodat we met dit Jubileumweekend het wegseizoen 2022 op een sportieve manier kunnen afsluiten.


Naast het sportieve gedeelte nodigen wij alle leden en oud-leden uit voor een feestavond in het Clubhuis van WV Avanti op zaterdag 8 oktober 2022. Tijdens deze avond kan je onder het genot van de BBQ en een drankje gezellig met elkaar de avond doorbrengen.


Het avondprogramma is als volgt:

18:00 uur inloop BBQ

18:30 uur BBQ-buffet open

22:00 uur einde avond


Om goed te kunnen inschatten hoeveel personen er gedurende de avond aanwezig zullen zijn en om voor voldoende eten en drinken te kunnen zorgen, willen wij jullie vragen om jezelf via onderstaand formulier aan te melden:


Aanmelden gelieve voor 30 september 2022 te doen.


Wij hopen op een mooi jubileumweekend om dit jubileum met elkaar grootst te kunnen vieren.


Mochten jullie vragen hebben kunnen jullie contact opnemen met Mark Heemskerk via penningmeester@wvavanti.nl


Met vriendelijke groet,


Dagelijkse Bestuur Wielervereniging Avanti


Fred Doeleman | Voorzitter
Ronald de Rooij | Secretaris
Mark Heemskerk | Penningmeester