Uitnodiging voor de barbecue op 8 oktober

In Algemeen, Amateurs/Sportklasse, Elite/Beloften, Jeugd, Nieuwelingen/Juniorenby wvavanti

Dan vieren we het 60 jarig jubileum van de WV Avanti en FTC Avanti.

In 1962 is de vereniging opgericht als Ren en Toervereniging Avanti. In 1981 werden de Ren en Toervereniging Avanti gesplitst in WV Avanti en FTC Avanti verbonden door de Omnivereniging Avanti. Nu 60 jaar later is het tijd om te vieren dat de beide verenigingen en de Omnivereniging springlevend zijn op een nieuwe accommodatie met een eigen wielercircuit.


Op zaterdagavond 8 oktober houden we een barbecue voor alle leden, donateurs en oud leden met hun partners van de verenigingen. De jarige vereniging trakteren dus alles is gratis.


Vanaf 18.00 uur is iedereen welkom en is de bar open. Het wordt geen avond met eindeloze toespraken. Het gaat om het ontmoeten, oude vrienden spreken en een beetje terugkijken.


Om 22.00 uur sluiten we de bar. Op het terrein wordt een grote tent geplaatst zodat er voor alle bezoekers voldoende plaats is. Alle bezoekers krijgen 4 muntjes voor de vloeibare consumpties.


Aanmelden


Om voldoende voorraad in te slaan willen wij graag weten wie er allemaal komen met of zonder partners. Vul het onderstaande aanmeld formulier in en daar kunt u ook dieet wensen kenbaar maken.


Oud leden


Wij hebben niet meer alle e-mailadressen en gegevens van oud-leden dus als je nog iemand weet die betrokken was bij de vereniging informeer hem of haar zodat deze zich ook kan aanmelden.


Jubileum weekend 8 & 9 oktober


Op de zaterdag 8 oktober en zondag 9 oktober heeft de WV Avanti een wielren programma met verschillende wedstrijden en organiseert de FTC Avanti de 8 kernen toertocht door de 8 kernen van de gemeente Alphen aan den Rijn waarbij de oude locaties van de vereniging worden aangedaan en er koffie is bij Jos Vergeer in Aarlanderveen. Kijk hier voor het programma van WV Avanti en hier voor meer informatie over de 8 kernen toertocht.


Het bestuur van FTC Avanti en WV Avanti