Winter-indoortrainingen

In Algemeen, Amateurs/Sportklasse, Elite/Beloften, Jeugd, Nieuwelingen/Juniorenby wvavanti

Namens de TC nodig ik je uit om mee te doen bij de winter-indoortrainingen bij Bezemer Fitness in Alphen aan den Rijn. De trainingen worden speciaal gegeven aan onze groep renners vanaf de oudste groep van de jeugd (cat 6 meisjes/ cat 7 jongens) en starten met een core-stability programma waarna we op de spinningfietsen stappen. Iedereen traint op zijn eigen niveau aan de hand van een test die eerst wordt afgenomen.

De training is 1x per week. We beginnen op donderdagavond 20 oktober 2022 en het loopt tot 23 februari 2023. De exacte tijd voor de donderdagavonden wordt nog bekend gemaakt.
Voor € 200 kun je meedoen met deze Avanti-training, maar daarnaast ook gedurende die 4 maanden gebruik maken van alle faciliteiten zoals apparatuur, groepslessen en de andere spinninglessen.


Meld je aan door een bericht te sturen naar secretaris@wvavanti.nl en geef daarin je naam en je e-mailadres door. Daarna krijg je van Bezemer zelf een aanmeldformulier.


Er zijn 18 spinningfietsen beschikbaar, dus wie het eerst komt het eerst maalt!! Graag uiterlijk 16 september reageren, zodat Bezemer weet of dit door kan gaan!


Groeten, namens de TC, Rob Lagendijk


PS. Ook bij In Balance in Roelofarendsveen kun je aan soortgelijke indoortrainingen meedoen met vrijwel gelijke kosten. Neem daarvoor contact op met info@in-balance.me en zeg dat je van Avanti bent.