Jubileumweekend WV Avanti 60 jaar Informatie

In Algemeen, Amateurs/Sportklasse, Elite/Beloften, Jeugd, Nieuwelingen/Juniorenby wvavanti

Het Jubileumweekend wordt mede mogelijk gemaakt door de volgende sponsoren. Wij bedanken alle sponsors voor hun bijdrage!

In 2022 bestaat Wielervereniging Avanti 60 jaar! Dit jubileum zullen wij gaan vieren met een Jubileumweekend op zaterdag 8 en zondag 9 oktober 2022. Gedurende dit weekend zal bij ons op het wielerparcours langs de N11 op beide dagen, verschillende wedstrijden worden verreden.


Dit zal gaan om KNWU-wedstrijden met landelijke deelnemers van jeugd t/m elite/beloften, Dikke Banden Races voor 5 t/m 12 jarige, een derny-wedstrijd en een burgerronde voor inwoners van Alphen aan den Rijn en omgeving.

Het programma voor het Jubileumweekend zal er als volgt uitzien.

Op zaterdagavond 8 oktober houden we een barbecue voor alle leden, donateurs en oud leden met hun partners van de verenigingen. De jarige verenigingen trakteren dus alles is gratis.


Vanaf 18.00 uur is iedereen welkom en is de bar open. Het wordt geen avond met eindeloze toespraken. Het gaat om het ontmoeten, oude vrienden spreken en een beetje terugkijken.


Om 22.00 uur sluiten we de bar. Op het terrein wordt een grote tent geplaatst zodat er voor alle bezoekers voldoende plaats is. Alle bezoekers krijgen 4 muntjes voor de vloeibare consumpties.


Aanmelden


Om voldoende voorraad in te slaan willen wij graag weten wie er allemaal komen met of zonder partners. Vul het onderstaande aanmeld formulier in en daar kunt u ook dieet wensen kenbaar maken.


Oud leden


Wij hebben niet meer alle e-mailadressen en gegevens van oud-leden dus als je nog iemand weet die betrokken was bij de vereniging informeer hem of haar zodat deze zich ook kan aanmelden.