CLUBKAMPIOENSCHAP VELDRIJDEN

In Algemeen, Amateurs/Sportklasse, Elite/Beloften, Nieuwelingen/Juniorenby wvavanti

Acht Avanti-leden stonden aan de start voor ons clubkampioenschap veldrijden dat vanmorgen tijdens de SwABo-cross verreden werd. Vanaf het begin nam Marvin Steenbergen het voortouw om de eerste plek tot het eind van de wedstrijd vast te houden. Daarachter was de strijd spannender. Stein Bocxe reed lang als tweede en nieuweling Bosse Wortman leek de eerste drie ronden ook nog op podiumkoers. Daarna begon SwABo-renner Cris Zwanenburg echter aan een inhaalrace, waarna hij eerst Bosse en een ronde later ook Stein voorbij ging. Waarmee Cris tweede, Stein derde en Bosse vierde werd. Daarachter: 5. Stephan de Boer; 6. Martijn van der Velden; 7. Niels Halma; 8. Tim Pieterse.


Alle vrijwilligers en deelnemers bedankt! Op naar de winter(weg)competitie die vanaf zondag 8 januari op ons parcours gereden wordt.


Voor degenen die nog meer willen crossen: volgende week zondag, 18 december, 10.00 uur, wordt er bij RTV de Bollenstreek een open clubkampioenschap gereden, waar zowel leden als niet-leden (vanaf nieuwelingen) met een start- of wedstrijdlicentie welkom zijn. De titel “Crosskampioen van de Bollenstreek”is te behalen in drie categorieën: dames/nieuwelingen, senioren (40-) en veteranen (40+).
Ook in januari zijn er nog een vier SwABo-crossen, zie: https://www.wvavanti.nl/2022/10/25/cross-is-coming/


De uitslag van de SwABo-cross van vandaag: https://results.sporthive.com/events/PC2082389/races/6918443