Bij WV Avanti zijn uw gegevens veilig en zullen wij er alles aan doen om deze veilig te houden. Onze systemen zijn goed beveiligd en wij hebben processen die de veiligheid van uw gegevens waarborgen. Wij nemen uw privacy serieus.

 

Wanneer u contact opneemt met WV Avanti, worden uw gegevens – zoals bijvoorbeeld uw naam en e-mailadres – opgeslagen in onze systemen. Wij registreren deze gegevens, zodat wij uw vraag kunnen beantwoorden en zodat wij weten met wie we te maken hebben. We spelen uw gegevens niet door aan derden en wij zorgen ervoor dat uw gegevens veilig worden opgeslagen en ook veilig blijven.

 

Informatieve mails

 

WV Avanti verstuurt gedurende het jaar informatieve mails via e-mail. De inhoud van deze e-mails zijn enkel informatief, wij willen u als lid graag op de hoogte houden van komende activiteiten op onze vereniging en de e-mails zijn gericht op kennisdeling. Onze informatieve mails zijn niet commercieel getint. Wanneer u lid bent van WV Avanti ontvangt u deze informatieve e-mails automatisch.

 

Contactformulier

 

Uw gegevens worden ook verzameld als u contact opneemt met WV Avanti via het contactformulier op onze website. In dit formulier vragen wij om uw naam en e-mailadres in te vullen. Wij doen dit, omdat wij anders uw vraag niet kunnen beantwoorden. Uw naam vragen wij, zodat wij weten wie het bericht heeft gestuurd.

 

Het contactformulier is gemaakt met Contact Form 7, een plug-in voor WordPress. Voor het opslaan van berichten die worden verstuurd via het contactformulier op onze website wordt geen systeem gebruikt.

 

Doordat de website van WV Avanti wordt gehost op servers van Neostrada, worden de gegevens die u verstuurt via het contactformulier op de website van WV Avanti, opgeslagen op de servers van Neostrada. Voor de privacy van Neostrada kunt u hier klikken.

 

Contact via e-mail

 

Wanneer u contact opneemt met WV Avanti via e-mail worden de gegevens die u verstuurd, opgeslagen op onze mailserver. Deze e-mails worden maximaal twee jaar bewaard en indien noodzakelijk worden deze e-mails langer bewaard.

 

Vragen, opmerkingen of Klachten?

 

Heeft u vragen over uw privacy op onze website? Of ziet u iets wat beter kan of wellicht niet klopt?
Neem dan gerust contact met ons op en wij beantwoorden uw vragen graag.