Tijdritmateriaal te huur
Sinds kort is WV Avanti in het bezit van dichte achterwielen en een (semi) tijdritfiets. Het materiaal is gefinancierd met de opbrengst van de verhuur van jeugdracefietsen en met dank aan Jan Willem van Soest van aerobikewheels.


De wielen worden geleverd inclusief remblokjes voor carbon, een haakse pompkop en in een wieltas. Ze zijn geschikt voor 10 en 11 speed Shimano cassettes. Voor de cassette dien je in principe echter zelf te zorgen, zodat je zeker weet dat alles op jouw fiets goed werkt. De wielen zijn alleen te huur voor leden en mogen gebruikt worden vanaf de nieuwelingen.
Kosten: € 10,- per week/keer.


De tijdritfiets, die netjes Avanti geel is gespoten door Marco Olsthoorn van Marco Olsthoorn autoschade heeft een framemaat van 54 centimeter en is daarmee geschikt voor personen met een binnen beenlengte van ca 85-95 cm.
Omdat je op zo’n fiets ook eerst moet trainen wordt de fiets zonder achterwiel verhuurd. Als het moment suprême is aangebroken kun je er ook nog een dicht achterwiel bij huren.
Kosten: € 5,- per week exclusief dicht achterwiel – alleen te huur voor leden.


Racefietsen
Voor noodgevallen, dus als je eigen fiets bijvoorbeeld te lang bij de fietsenmaker staat, hebben we ook nog enkele  racefietsen te huur, dan kun je in elk geval wel blijven trainen. De framematen variëren van 54-57 cm.
Kosten € 5,- per week, alleen voor leden.


Dakdrager
De dakdrager is geschikt voor 5 fietsen en 4 reservewielen. Hij past op de meeste dakrails. De wielen hoeven er niet uit. Het vastzetten van de fietsen geschiedt op de staande buis d.m.v. schroefklemmen.
Kosten in overleg.


Tollen op de rollen, fietsen tegen de klok
Voor evenementen hebben we het fietsen tegen de klok. Twee personen kunnen tegen elkaar fietsen, op de klok kun je zien wie het eerste bij de finish is. Er staat een grote en een kleine fiets op. De kleinste fiets is geschikt voor kinderen vanaf ca 10 jaar. Het geheel past op een aanhangwagen of in een busje.
Huur € 50,- per keer.

tollen op de rollen

Voor meer info: Marcel Bon – jeugd@wvavanti.nl.