jeugdlogo

You are here:   160514klimtraining

Login

 

icon facebook   icon twitter

Informatie:

Actuele informatie op de huidige website: www.wvavanti.nl

 

Klimtraining op de Utrechtse Heuvelrug

Deze zaterdag eens wat anders als de normale duurtraining bij WV Avanti vandaan voor de jeugd, namelijk een klimrit met een beetje duurtraining in de buurt van Woudenberg.
klimtrainingDe renners die zich hadden opgegeven hadden zich tegen 8.30 uur bijna allemaal gemeld op de parkeerplaats bij Avanti, op Friso na want die lag helaas met dikke koorts op bed.

De deelnemers van vandaag kwamen uit categorie 2 t/m de junioren-heren; Emma Vreijling, Damian van der Burgh, Robin Habermehl, Duco van der Zwart, Imke van der Zwart, Roos van den Berg, Stein Bocxe, Milan Huizer, Sasha Hassoldt, Donja Lombaerts, Koen Meijer, Thijs van Leeuwen, Elian Lagendijk, Marise Lagendijk, Lauraine Wijnhorst, Lorraine Röge, Floortje van den Berg, Jay Demoet, Jesse Lagendijk en Pieter van den Berg.
KlimtrainingNa het inladen van de fietsen en het verdelen van de renners over de auto’s werd er vertrokken richting het beginpunt van de rit die voor het grootste gedeelte op naam staat van Rob Lagendijk deze keer.

Er werd voor vertrek van de rit door de begeleiders besloten dat de groep opgesplitst zou worden aangezien de groep te groot was en er te veel niveau-verschil zou zijn.
De eerste groep werd categorie 1 t/m 4 die onder begeleiding van Luciën, Mathilde, Caroline, Mark en de oom van Damian hun rondje gingen maken.
De grotere groep vanaf categorie 5 ging onder begeleiding van Lorenzo, Rob en mijzelf op pad voor een mooi rondje wat uiteindelijk een kleine 40 km werd.
 
Ondanks toch nog wel wat niveau-verschil werd er in deze groep aardig en netjes doorgereden door de heren en dames.
klimtijdrit-tijdenOp de klimmetjes was het ieder voor zich naar boven om daar weer bij elkaar te komen en gezamelijk weer verder te gaan, dit bleek voor de ene renner wat lastiger te zijn dan voor een ander maar goed daar ging het dit keer ook om en we kunnen niet allemaal Contador zijn toch.

Aan het einde van de rit kwamen de twee groepen bijna tegelijk weer op het beginpunt aan waar Rob het idee had om de renners nog een geïmproviseerde klimtijdrit te laten rijden die zo ook wordt gereden in de Tour de Junior in Achterveld.
Niet elke renner had daar nog evenveel zin in of fut voor, maar ze hebben hem wel gedaan. Rob heeft bovenaan de heuvel geklokt zo goed en kwaad als het kon en de gereden tijden staan op een foto hiernaast.

Na deze tijdrit zijn Pieter en Jesse nog op de fiets gesprongen om naar huis te rijden, en de rest is het pannenkoekenhuis ingegaan om daar wat te eten en drinken.
Net als vorig jaar weer positieve reacties gehad dus dit is weer voor herhaling vatbaar.

klimtraining - pannenkoeken

Alle renners bedankt voor het aanwezig zijn bij deze rit en natuurlijk ook de begeleiders en extra chauffeurs Noemi en Renate hartelijk dank want zonder jullie gaat het natuurlijk ook niet

Marcel Huizer

filmpje.....
foto's.....
 


Logo Vlasman
Logo P. Vos
logo Zwammerdam
Clubhuis en parcours:
Amerikalaan 163
2408 TX Alphen a/d Rijn
tel. 0172 - 476593

Logo sponsorkliks

wat is dit ?