Clubcompetitie

Elke donderdagavond wordt er een onderlinge wedstrijd gereden. Hieraan kunnen alle Avanti-jeugdleden mee doen.
Start om 18.15 uur. Klik hier voor het reglement.
In overleg met de trainer en de wedstrijdleider kunnen renners uit categorie 7 deelnemen aan de donderdagavondcompetitie voor de b-klasse bij de “groten”.

Wedstrijden met leden van andere verenigingen

Daarnaast kunnen verschillende soorten wedstrijden worden gereden met/tegen jeugdrenners van andere verenigingen, waarvoor ook verschillende regels gelden m.b.t. het al dan niet verplicht een licentie/transponder moeten hebben, het aanmelden/inschrijven en het wel of niet inschrijfgeld moeten betalen. Hieronder een kort overzicht. Als er vragen of onduidelijkheden zijn, meld dat dan aan iemand van de jeugdcommissie of mail: jeugd@wvavanti.nl

KNWU-wedstrijden

Dit zijn grotere wedstrijden, die door het hele land georganiseerd worden waarvoor je van te voren moet inschrijven, en waarbij een KNWU jury de wedstrijd in goede banen leidt en de uitslag vaststelt.
Voor deelname aan deze wedstrijden moet je een KNWU-licentie en een bij de KNWU geregistreerde chip/transponder hebben. De deelname is gratis.
Inschrijven moet – digitaal – op “mijn KNWU” (Inloggen met je inlogcodes op www.knwu.nl).

Rijn- en Bollenstreekcompetitie

De Rijn en Bollenstreekcompetitie is een competitie over drie wedstrijden met de jeugd van RTV de Bollenstreek uit Lisse en LRTV Swift uit Leiden, die in februari/maart gereden wordt.
Deelname van jeugdleden van de organiserende verenigingen is gratis. Prijsuitreiking na afloop van de derde wedstrijd.
Dit zijn ook interclubwedstrijden. Hiervoor is geen KNWU-licentie nodig, een basislidmaatschap (en dat hebben alle Avanti-leden) is genoeg.
meer

SwABo-jeugdcompetitie

De SwABo-jeugdcompetitie is een laagdrempelige competitie (beginnerswedstrijden), voor jeugdleden van LRTV Swift, WV Avanti en RTV de Bollenstreek, die gereden wordt voordat de MWW-wedstrijden in de tweede helft van juni beginnen.
Er wordt afwisselend op de parcoursen van de drie organiserende verenigingen gereden.
Voor deelname aan deze wedstrijden is een basislidmaatschap genoeg. Alle drie de verenigingen gebruiken MyLaps voor het opmaken van de uitslag, als je geen eigen transponder hebt kun je er één van de vereniging gebruiken.
meer

Interclubwedstrijden

Interclubwedstrijden zijn wedstrijden die de renners en renstertjes, naast de grote (Landelijke) Jeugdtoernooien, in de gelegenheid stellen hun krachten te meten met renners van andere verenigingen.
Voor deelname aan deze wedstrijden is een basislidmaatschap voldoende.
Inschrijving vlak voor de wedstrijd. Inschrijfgeld: € 2,00.
De organiserende verenigingen zijn: WTC De Amstel, WTC Woerden, UWTC, ASC Olympia, ARC Ulysses, HSV de Kampioen, ZWC DTS, HRTC Dok, HRTC Hoorn en BRC Kennemerland.
meer

MiniWegWedstrijden

MiniWegWedstrijden (MWW-wedstrijden) zijn interclub-wedstrijden, bedoeld voor jeugdleden van een Zuid-Hollandse wielervereniging met weinig of geen wedstrijdervaring of die het peloton in een KNWU-wedstrijd nog niet bij kunnen houden.
Aanmelding voor deze wedstrijden gaat via de jeugdbegeleider van je eigen vereniging (jeugd@wvavanti.nl).

 

Voor meer informatie over de MWW klik hier